Sankt Olofsgatan 7 B / Enköping

Slutpris
550 000 kr
Avgift
3 677 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0,5 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Olofsgatan såldes av oss 2014-05-05. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Sankt Olofsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sankt Olofsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENKÖPING UPTOWN
Compact living när den är som bäst! På Enköpings "Öfre" finner man denna fina lilla lägenhet á la compact living, smarta lösningar såsom Prinsessan på ärten-sängen med förvaring där under m.m. Lägenheten passar ypperligt för den moderna människan som hela tiden är på språng och tar morgonespresson i farten på väg till bilen, tåget eller bussen då resecentrum ligger runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.