Svinnegarn Strand 11 / Svinnegarn / Enköping

Mälarnära och lantligt läge

Slutpris
2 525 000 kr
Referensnummer
153 076
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
41 693 kr/år
Tomtarea
1 865 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-02-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Svinnegarn Strand 11 såldes av oss 2014-02-12. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svinnegarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mälarnära boende med endast 300 meters promenad till Svinnegarnsviken med tillgång till badplats och brygga (delägd). Välskött, trivsam 1 1/2-plansvilla med hög charmfaktor. Vardagsrummet ger huset sin speciella karaktär med panoramafönster med fint ljusinsläpp i kombination med den generösa takhöjden upp till nock (4,6 meter). Helkaklat duschrum med bastu på entréplan samt toalett på övervåning. Bergvärme med vattenburen golvvärme.

Underbar tomt om 1 865 m² med högt läge och fin utsikt över öppna landskap och Mälaren. Tomten är delvis kuperad, uppväxta träd samt lättskötta rabatter med perenner. Fritt läge i öster, söder och väster!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.