Torggatan 51 A / Centrum / Enköping

2:a i Brf Beckasinen

Slutpris
1 155 000 kr
Referensnummer
136 073
Boarea
72 kvm
Avgift
5 500 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torggatan 51 A såldes av oss 2014-03-06. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva rymlig och välplanerad 2:a om ca 72 kvm i Brf Beckasinen. Bostaden har kök med matplats, vardagsrum med trevlig, inglasad balkong och ljust sovrum med fönster åt två väderstreck. I hallen finns ett förråd som är möjligt att göra om till t ex arbetsrum eller gästrum, en helkaklad Wc/dusch samt en klädkammare. Här finns all bekvämlighet och trygghet som ett 55 + boende kan tänkas erbjuda med service alldeles utanför lägenhetsdörren. Bostadsrättsföreningen erbjuder bl a matsal med lunchservering, relaxavdelning med pool, gästrum för långväga gäster, motionsrum, snickarverkstad och hårvård-/samt fotvård. Centrumnära med bekvämt avstånd till flertalet butiker, restauranger samt kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.