Yachtvägen 12

Yachtvägen 12

Slutpris

548 000 kr


Bredsand— Enköping

Yachtvägen 12


Slutpris
548 000 kr

Bredsand— Enköping

Mälarnära villatomter

Nu släpps tomterna på innerringen på Bredsandsterrassen till försäljning. Området ligger i Bredsandsskogen, ett nytt bostadsområde som ger Enköping ett ansikte mot Mälaren. Tomten är stor, solig och bevaras delvis som naturtomt. Området ligger lugnt och naturskönt i direkt anslutning till rekreationsområden med bad- och båtliv på ett par minuters promenadavstånd. Bredsandsterrassen är till stor del färdigställt med byggnationer på "ytterringen" och erbjuder naturligtvis en fördel att bygga bland de sista med ett levande och nästan färdigställt villaområde med lekplatser etc.

Det finns fler tomter till salu i Bredsandsområdet. Här beskriver vi de olika områdena:

BREDSANDSBYN (Kutter- och Korvettvägen).
Tomterna på Korvett- och Kuttervägen har ett mycket fint läge med endast 300 meters promenad via gångstigarna Strandvägen och Badvägen. I Bredsandsbyn finns en stor variation av lite mindre villatomter till mycket attraktivt pris till de mer exklusiva tomterna på "Gräddhyllan". I Bredsandsbyn finns i dag 18 villatomter till salu i prisintervallet 398 000 - 898 000 kr.

BREDSANDSTERRASSEN (Yachtvägen)
Här släpper vi tomterna på innerringen till salu. Stora, ljusa och soliga tomter med mycket fint läge. Finns i dagsläget 3 tomter till salu med pris 548 000 - 648 000 kr (tomtareal från 1 774 - 1 824 kvm).

ÖVRE BREDSANDSSKOGEN (Skonar-, Fregatt- och Korvettvägen)
Området är till stor del bebyggt och ligger i direkt anslutning till Bredsandsbyn. I dagsläget har vi endast en tomt till salu i ytterringen, Fregattvägen 15, med en tomtarea om 1 772 kvm, pris 992 000 kr.

Vänligen se bifogad prislista för samtliga tomter som är till salu.. Välkommen att kontakta Mäklarhuset för ytterligare information. Tomterna säljs med först-till-kvarn-principen. Klicka gärna in på bifogad länk www.bredsandsskogen.se.


Referensnummer
114 031
Tomtarea
1 824 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-05-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.