Södra Vägen 7 / Fjärdhundra / Enköping

Fina möjligheter med två hus på tomten - Fjärdhundra

Slutpris
1 495 000 kr
Referensnummer
108 240
Boarea/biarea
160/55 kvm
Driftkostnad
47 157 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-02-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Vägen 7 såldes av oss 2014-02-10. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjärdhundra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta fastighetsmäklaren för visning!
Trevligt belägen fastighet med två hus på tomten som ger fina möjligheter till t ex generationsboende, uthyrning eller eget företag. Centralt belägen i Fjärdhundra samhälle ett stenkast från livsmedelsbutik, pizzeria, skola och förskola. Det charmiga bostadshuset om ca 105 kvm i 1-1/2-plan med källardel innehåller bl a kök, matrum, vardagsrum, två sovrum samt Wc och Wc/dusch. Det vita huset om ca 55 kvm i 1-plan med hel källare och oinredd vind innehåller bl a kök, vardagsrum, ett sovrum, ett oinrett rum och Wc. I källarplanet finns det bl a gott om förråd och ett praktiskt garage med plats för två bilar. Tomten är en härlig blandning av naturtomt och trädgårdstomt där det växer bl a blåbär, vilda ängsblommor men även t ex plommon-/och äppeträd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.