Åbyvägen 11 / Skolsta / Grillby / Enköping

Villatomt -Skolsta

Slutpris
300 000 kr
Referensnummer
135 040
Tomtarea
1 038 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna tomt på Åbyvägen 11 såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Grillby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skolsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att bygga nytt! Förberett för kommunalt VA och bredband som är draget fram till tomtgräns. Villatomt om 1038 kvm belägen i Skolsta ca 1 mil från Enköping och ca 6,5 mil från Stockholm. Goda kommunikationer med buss till bl a Uppsala, Bålsta, Arlanda och Västerås i o m väg 55 i närheten. Till E18:s påfart i Grillby är det ca 4 km.
I samhället finns service och barnomsorg i form av bl a förskola, skola t o m åk 6 och pizzeria samt bensinstation med servicebutik. I omgivningarna runt Skolsta finns skogs- och strövområden med fina möjligheter till bär och svampplockning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.