Hacksta Uppeby 22 / Hacksta/Löt / Grillby / Enköping

Slutpris
9 000 000 kr
Referensnummer
33 460
Boarea
310 kvm
Driftkostnad
61 512 kr/år
Tomtarea
46 479 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Hacksta Uppeby 22 såldes av oss 2014-10-23. Se alla våra försäljningar i Grillby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hacksta/Löt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast enskilda visningar, kontakta mäklare Leif Eriksson på 0171-243 15 för tidsbokning.

Modern hästgård belägen i vacker natur med växlande åker- och skogslandskap. Fantastiskt bostadshus med generös takhöjd och mycket ljus. Rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning med tulikivi täljstensugn, stora glaspartier och utgång till stor uteplats med pool! Bostadshuset har fem sovrum, två badrum och en gästtoalett samt rymliga sällskapsytor. Praktisk groventré och tvättstuga finns. Gården har även en flygelbyggnad som ytterligare ett bostadshus samt garage med förråd.

Stallet rymmer tre boxar, spolspilta med varmvatten, sadelkammare och foderkammare. Gemensam ridbana 22x44 m med belysning finns intill stallet. Ca 4 ha hagar finns. Fina ridvägar finns i anslutning till gården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.