Romsmaren 105

Romsmaren 105

Slutpris

735 000 kr


Romsmaren— Hållnäs— Tierp

Romsmaren 105


Slutpris
735 000 kr

Romsmaren— Hållnäs— Tierp

PRISVÄRT SOMMARHUS NÄRA HAVET!

Mycket prisvärt och välskött sommarhus by -91 i populära och havsnära Romsmaren intill Fågelsundet! Gång- och cykelavstånd till bad- och småbåtshamn (båtplats ingår). Stor friköpt hörntomt om 2 040 m² i ett mycket fridfullt och insynsskyddat läge mot skogen. På fastigheten finns en storstuga med täljstenskamin, en tvättbod, en vedbod och en gäststuga med ytterligare ett sovrum och en förrådsdel. Samfällt vintervatten vid tomtgräns, sommarvatten indraget i storstuga samt tvättbod och avlopp till 3-kammarbrunn. Altan med trädäck under tak på storstugan och altan med trädäck i anslutning till gäststugan. Plats för flertalet bilar på tomten. Ca. 11 km till ICA Kastbergs Livs i Edvalla. Tillträde enligt önskemål. Vänligen observera att säljaren visar huset själv. Varmt välkommen!


Referensnummer
106 647
Boarea
35 kvm
Driftkostnad
10 291 kr/år
Tomtarea
2 040 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans fritidshus
Såld
2014-07-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.