Romsmaren 105 / Romsmaren / Hållnäs / Tierp

PRISVÄRT SOMMARHUS NÄRA HAVET!

Slutpris
735 000 kr
Referensnummer
106 647
Boarea
35 kvm
Driftkostnad
10 291 kr/år
Tomtarea
2 040 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans fritidshus
Såld
2014-07-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Romsmaren 105 såldes av oss 2014-07-31. Se alla våra försäljningar i Hållnäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Romsmaren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket prisvärt och välskött sommarhus by -91 i populära och havsnära Romsmaren intill Fågelsundet! Gång- och cykelavstånd till bad- och småbåtshamn (båtplats ingår). Stor friköpt hörntomt om 2 040 m² i ett mycket fridfullt och insynsskyddat läge mot skogen. På fastigheten finns en storstuga med täljstenskamin, en tvättbod, en vedbod och en gäststuga med ytterligare ett sovrum och en förrådsdel. Samfällt vintervatten vid tomtgräns, sommarvatten indraget i storstuga samt tvättbod och avlopp till 3-kammarbrunn. Altan med trädäck under tak på storstugan och altan med trädäck i anslutning till gäststugan. Plats för flertalet bilar på tomten. Ca. 11 km till ICA Kastbergs Livs i Edvalla. Tillträde enligt önskemål. Vänligen observera att säljaren visar huset själv. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.