Balsbo 250

Balsbo 250

Slutpris

1 760 000 kr


Balsbo— Järlåsa— Uppsala

Balsbo 250


Slutpris
1 760 000 kr

Balsbo— Järlåsa— Uppsala

Sommaridyllen i Balsbo, Timmerstuga på lugn återvändsgata!

Timmerstuga i Balsbo med fantastiskt lugnt läge nära sjö och bad på klippor. På fastigheten finns utöver huvudbyggnaden ett gästhus, ett uthus med goda arbetsytor för den händige, klädkammare och förrådsrum samt en vedbod. Här kan ni skapa er sommardröm eller flytta hit permanent. I området finns både fritidshus och permanent boende. Huvudbyggnaden rymmer två sovrum, vardagsrum, kök med matplats och ett badrum. Uppvärmning via luft/luftvärmepump, kamin samt elradiatorer. För högsta mysfaktor kan ni tända ljus i öppna spisen (funktion okänd därav kan ej utlovas att eldning är tillåten i dagsläget). Under huset finns garage som rymmer en bil och grusuppfarten har plats för flertalet bilar.

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul pga dödsbo.

Kort från Uppsala mot Järlåsa, drygt 20 minuter med bil, når ni Balsbo som är ett härligt naturområde med Strandsjön och blåbärsskogar. Efter endast några minuters promenad eller cykling från huset kommer ni till badklippor med bänkar och badstege.

I Järlåsa samhälle, mindre än 3 km från bostaden, finns bl a mataffär, pizzeria, café samt möjlighet till tankning via Din-X.
Från Järlåsa är pendlingsmöjligheterna goda både för den bilburne men också för busspendlaren, Uppsala och Stockholm ligger ca 2,7 mil resp 10 mil från Järlåsa.

På grund av den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskilt för att minska risken för smittspridning.


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
12 733 kr/år
Tomtarea
1 536 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.