Stennäsvägen 27 / Järlåsa / Uppsala

Omhändertaget fritidshus nära skog och bad

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
77 kvm
Driftkostnad
24 784 kr/år
Totalareal
2 080 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på stennäsvägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Järlåsa samt även på stennäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järlåsa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På trevliga Stennäsvägen finner ni detta fina och väl omhändertagna fritidsboende. Här bor ni i ett omtyckt område med god gemenskap.

Husets planlösning fördelar sig på entré via farstukvist till hall, två sovrum, badrum utrustat med dusch, kök och matplats i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Här står en täljstenskamin som ger värme och skapar hög mysfaktor. Utgång till altanen från vardagsrummet och från köket når du baksidan.

Taket är omlagt på senare år, av de tidigare ägarna och under 2018 målades fasaden. På tomten finns en gäststuga och vedskjul. Nuvarande ägare har tagit bort flertalet granar, för en mer ljus och användbar tomt att vistas på.

Här bor ni nära naturen och sjöarna Strandssjön och Stennässjön som erbjuder badplats och bryggor. Det är ca 2 km till Järlåsa där det finns en närbutik, bensinstation och pizzeria. Förskola och skola för elever i årskurs F-6 finns även det i Järlåsa. UL's regionbuss 848 passerar Järlåsa och tar er till Uppsala eller Sala och med bil är det ca 35 min resa in till Uppsala.

Tomtägareföreningen har en mycket informativ hemsida: http://skyttstennas.se

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.