Staffansvägen 9B

Staffansvägen 9B

Slutpris

6 700 000 kr


Knivsta

Staffansvägen 9B


Slutpris
6 700 000 kr

Knivsta

Arkitektritad enplansvilla i centrala Knivsta!

Välkommen till en familjevilla om totalt 148 kvm mitt i Knivstas mysiga stadskärna - centralt men ändå ostört. En trivsam och välplanerad tomt där ingenting har lämnats åt slumpen. Njut av ett vackert arkitektritat enplanshus omgivet av en härlig trädgård med stort trädäck, trädgårdsland, päronspalje samt vackra fläder- och äppelträd. Från gatan når du huset genom en inbjudande uppfart med carport och förrådsdel om 11 kvm, gott om parkeringsutrymmen på grusplan framför huset.

Villan, som uppfördes 1985, ligger i ett privat läge med sol större delen av dagen. Carporten binder samman förrådsdelen med huset och skapar ett praktiskt utrymme för i- och urlastning, när man exempelvis anländer med matkassar eller gör sig redo för avfärd. Härifrån finns både trapp och ramp till husets entré. Planlösningen fördelar sig idag på fyra sovrum, varav ett master bedroom som kan delas upp i två mindre sovrum. Centralt i huset är köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum och matsal, vilket skapar trevliga rumssamband och en social planlösning med fria siktlinjer. I vardagsrummet står en dansk täljstenskamin som bidrar till en hög mysfaktor under årets kallare perioder och från matsalen når man altanen som avnjuts under de varmare perioderna. På husets gavlar finns två sovrumsavdelningar, vardera med två sovrum och ett badrum, utrustat med dusch respektive badkar. Huset har även en separat tvättstuga.

Stora fönsterpartier, ljusa ytskikt och en genomtänkt planlösning bidrar till en ständigt ljus och trivsam bostad som i övrigt präglas av synliga takbjälkar och gedigna golv. Huset är även modernt utrustat med centraldammsugare (praktiskt placerad i förrådet) och solceller på taket som bidrar till en förmånligare boendekostnad. Huset har även praktiska lösningar som svalskafferi, ugn i arbetshöjd samt att alla fönster är utrustade med kvalitets-persienner.

Är ni ute efter ett svalkande dopp når ni med promenadavstånd den halvmil långa sjön Valloxen som erbjuder två populära badplatser. Särstabadet ligger i anslutning till Knivsta tätort, och Brunnbybadet ligger beläget strax öster om E4:an. Fisket är fritt för allmänheten i sjöns sydvästra vik. På vintern är det populärt att använda sjön för skridskoåkning och pimpling. För er som gillar att promenera eller löpa finns elljusspår i närheten. Som boende i Knivsta centrum har ni tillgång till bra serviceutbud med bl.a. matbutiker, banker, och träningsanläggning. I Knivsta kommun finns flera grundskolor, både kommunala samt friskolor. I närheten finns Valloxskolan (F-6), Högåsskolan (F-6), Margarethaskolan (F-9) och Thunmanskolan (åk 7-9). Knivsta erbjuder även flertalet förskolor bl.a. Norrgården och Hasselbacken.

Välkommen att boka visning.


Boarea/biarea
148/2 kvm
Driftkostnad
44 069 kr/år
Tomtarea
811 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Staffansvägen såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Staffansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.