Högåsvägen 5 / Knivsta centrum / Knivsta

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
131 832
Boarea
61 kvm
Avgift
4 128 kr/mån
Driftkostnad
88 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högåsvägen 5 såldes av oss 2014-05-29. Se alla våra försäljningar i Knivsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam gavellägenhet med fin balkong i soligt läge och hiss från markplan. Lägenheten erbjuder en hall som öppnar upp mot vardagsrummet, rymligt renoverat kök med matplats för 6-7 personer, badrum med golvvärme och tvättmaskin. Stor balkong med soligt sydvästläge. I Högåsen bor ni i trivsamt område med närhet till naturen och med förskola i området. Endast ett stenkast till nya ICA affären och bekvämt avstånd till tåg. Bra pendlarmöjligheter till Uppsala, Stockholm och Arlanda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.