Källström 131

Källström 131

Slutpris

3 450 000 kr


Knivsta

Källström 131


Slutpris
3 450 000 kr

Knivsta

Lantligt belägen enplansvilla med fina vyer och dubbelgarage!

Välkomna till Källström 131 och denna enplansvilla i upphöjt och lantligt läge med välplanerad tomt, två uteplatser i olika väderstreck och rymligt dubbelgarage med intilliggande förråd!

Här bor ni i ett ostört läge med fåtalet grannar men samtidigt med närhet till kommunikationer. Via väg 77 tar ni er till E4:ans norr- och södergående påfart på bara några minuter.

Praktiskt boende med samtliga rum samlade på ett och samma plan. Planlösningen erbjuder en hall med plats för avhängning, ett rymligt kök med plats för hela familjen runt både matbord och köksö. Generöst tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp och mycket förvaring. Vardagsrummet är även utrustat med en murspis för extra komfort! Här finns möjlighet till ytterligare ett sovrum för den som önskar.
Vidare finner ni tre sovrum i varierande storlek där master bedroom är mycket rymligt. Bostaden erbjuder också två badrum varav det ena är utrustat med både dusch och badkar! Från köket nås bostadens groventré/tvättstuga, utrustad med bland annat tvättmaskin. På husets baksida finner ni en altan i privat och skyddat läge och på ena gaveln finner ni en väl tilltagen uteplats med storslagna vyer. Nedanför huset finns ett praktiskt dubbelgarage med tillhörande förrådsdel!

I närområdet finns Långhundra Skola (F-6), en landsbygdsskola med ca 100 elever. Här finner ni även Långhundra förskola. Busshållplats för skolbuss finns ca 600 meter från bostaden.

I Knivsta centrum erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt simhall. Från Knivsta station tar du dig vidare med tåg till Stockholm Central på ca 30 minuter och till Uppsala Centralstation på 10 minuter. I Knivsta finns flertalet skolor och förskolor. Vidare finner ni Valloxen med sin uppskattade badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
2 046 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Källström såldes av oss 2023-10-31. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Källström.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.