Särstavägen 5 A / Knivsta centrum / Knivsta

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
141 849
Boarea
72.4 kvm
Avgift
3 825 kr/mån
Driftkostnad
163 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Särstavägen 5 A såldes av oss 2014-08-14. Se alla våra försäljningar i Knivsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt planerad genomgångslägenhet med uthyrningsdel belägen på 1:a våningen med ett lugnt och trivsamt läge centralt i Knivsta. Stamrenoverat helkaklat badrum med klinkergolv och badkar. Stor balkong med ett soligt sydvästläge. Rymligt ljust vardagsrum med utgång till balkong. Trivsamt kök med matplats för 4-5 personer. Stor balkong med soligt sydvästläge. Stor fin parkliknande innergård. På Särstavägen bor ni i trivsamt område med närhet till affärer, kiosk och skola. Kort gångavstånd till tåg. Bra pendlarmöjligheter till Uppsala, Stockholm och Arlanda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.