Tegelmästargatan 22 A

Tegelmästargatan 22 A

Slutpris

1 725 000 kr


Knivsta— Nyproduktion

Tegelmästargatan 22 A


Slutpris
1 725 000 kr

Knivsta— Nyproduktion

Välkommen till en modern 2:a med balkong som endast varit bebodd sedan inflyttning våren 2014. Lägenheten har ett generöst ljusinflöde med fönster i två väderstreck samt en stor balkong i söderläge in mot gården. Här erbjuds en välkomnande hall i entré, klädkammare, rymligt sovrum, modernt badrum, funktionellt kök samt vardagsrum med utgång till balkong.

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. I avgiften ingår värme. Individuell el och vattenmätning för lägenhetsinnehavaren. Möjlighet till en parkering med motorvärmare invid det egna kallförrådet på gården. Vid byggnationen har stor hänsyn tagits till att få en så låg energiförbrukning som möjligt och husen klassas som energihus.

Här bor ni i direkt närhet till Knivsta station med goda pendlarmöjligheter till bland annat Uppsala och Stockholm! Barnvänligt läge med närhet till flera förskolor och skolor. Promenadavstånd till sjön Valloxen med två populära badplatser eller skridskoåkning på vintern. Elljusspår finns i närheten. Knivsta centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bl.a. ICA, banker, träningsanläggningar och bibliotek mm.


Referensnummer
97 691
Boarea
60 kvm
Avgift
2 496 kr/mån
Driftkostnad
653 kr/mån
Såld
2014-10-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.