Torpkällevägen 3 E

Torpkällevägen 3 E

Slutpris

2 960 000 kr


Alsike /Moralund— Knivsta

Torpkällevägen 3 E


Slutpris
2 960 000 kr

Alsike /Moralund— Knivsta

I idylliska Alsike finner du detta fina 1,5 -plans hus med källare. Huset är ytterst välplanerat och här finns plats för den stora familjen. Planlösningen fördelar sig över tre plan med vardagsrum, matrum, kök och en gäst-WC i bottenplan. På övre plan finner du två sovrum, allrum och ett badrum. I källarplanet har man stora förrådsutrymmen, tvättstuga, gym och ett stort utrymme som idag används som förråd. Härlig terrass i söderläge med en vacker och lättskött trädgård med fruktträd och bärbuskar. Alsike är ett lugnt och barnvänligt villaområde med trevliga promenadstråk, skogsområden, förskola och skola för årskurs 1-9 samt idrottshall. Närhet till Knivsta där stormarknad och all annan tänkbar service finns. Utmärkta kommunikationer med tåg och buss till Arlanda, Uppsala och Stockholm. Varmt välkomna på visning!


Referensnummer
147 696
Boarea/biarea
128/57 kvm
Driftkostnad
33 012 kr/år
Tomtarea
1 726 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-04-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.