Valloxvägen 6 B / Knivsta

Slutpris
5 350 000 kr
Referensnummer
131 722
Boarea/biarea
154/77 kvm
Driftkostnad
52 435 kr/år
Tomtarea
1 101 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-04-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Valloxvägen 6 B såldes av oss 2014-04-05. Se alla våra försäljningar i Knivsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valloxvägen 6 B är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge i centrala Knivsta finner ni detta vackra 30-talshus. Huset är mycket välskött och påkostat med alla tidstypiska detaljer bevarade. Flera stora renoveringar är gjorda såsom dränering, byte stammar, ny el mm. Lugnt och vackert område med gångavstånd till kommunikationer, centrum, skola och dagis. Bästa pendlarläge!
Huset fördelar sig på tre plan och har en utmärkt planlösning som verkligen inbjuder till umgänge men även ger alla i familjen ett eget utrymme. Genomgående vackra trägolv, spegeldörrar, originalfönster och höga golvsocklar. Till huset hör också ett stort inglasat uterum i bästa solläge med utgång till ett trädäck i två plan.
På entréplanet erbjuds hall med gott om förvaring, ljust och klassiskt kök med intilliggande matrum och uterum, vardagsrum med en braskamin som ger gott om värme, sovrum och en gäst-wc. På övre plan disponerar man ett stort badrum, två sovrum varav ett större med intilliggande klädkammare, allrum/sovrum med gott om plats och en öppen spis med braskassett samt en luftig hall med klädkammare och utgång till balkong. I källarplan finner man badrum med bastu, sovrum, tvättstuga, snickarbod och flera praktiska förråd.
På tomten finns även ett enklare kallgarage/förråd.
I området kan barnen leka fritt med gångavstånd till skola, simhall, badplats och sportanläggning. Med vacker natur runt knuten och närhet till "allt", är detta ett boende med livskvalité!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.