Malmen 130 / Knutby / Uppsala

Lummig oas

Slutpris
695 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
10 181 kr/år
Totalareal
1 760 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Knutby-Söderby Malmen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Knutby-Söderby Malmen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knutby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Malmen 130 välkomnas ni till ett mysigt, insynsskyddat och charmigt fritidshus om 60 m². Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall, kök/pentry, allrum med fönster i två väderstreck, två sovrum samt ett badrum utrustat med dusch. Här finns alla förutsättningar att skapa ett fritidshushus att trivas och skapa fina minnen i!

Fritidshuset är vackert beläget på en lummig naturtomt med ytterligare byggnader på tomten bestående av en vedbod och ett redskapsskjul. Här får du närheten till både naturen men också närhet till bussförbindelse (UL's linje 809) och länsväg som tar er till exempelvis Uppsala, Norrtälje och Stockholm. Till närmsta samhälle, Knutby, är det ca 5 min bilresa som bland annat erbjuder livsmedelsbutik, bensinstation och idrottsplats. Folkets park i Knutby ordnar danskvällar och konserter i trevlig utomhusmiljö. I närliggande Almunge passerar Lennakatten under sommarhalvåret och strax utanför Almunge finns en fin 18-håls bana vid Grönlunds GK.

Välkomna ut i naturen och denna lugna plats för avkoppling och umgänge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Almunge

Almunge ligger belägen knappt 30 km från Uppsala, i östra delen av Uppsala kommun. I och omkring Almunge finns det både permanentbostäder samt fritidsfastigheter för de som vill njuta av den lugna idyllen.

Kommunikation

Bra pendlarläge med bil och in till Uppsala kommer du på cirka 30 minuter, likväl som resan till Arlanda som även den tar cirka 30 minuter. Goda kollektivtrafikförbindelser till Uppsala finns i form av UL:s Regionsbuss 809 som trafikerar Almungevägen (Länsväg 282) med täta turer. Under sommarhalvåret går Lennakatten, ett gammaldags tåg med ånglok, som åker från Uppsala, genom Almunge, mot Faringe och tillbaka. Tåget går en gång i veckan och ger området en härlig, gammaldags känsla, perfekt för utflykter!

Fritid och friluftsliv

Almunge är omringat av grönska! Här är det perfekt att ta långa skogspromenader, ridturer eller varför inte en simtur på sommaren. I Almunge med omnejd finns det även ett flertal badplatser för varma sommardagar, bland annat Södersjöbadet och Lännabadet. För den som gillar att spela golf finns en 18-hålsbana inom kort avstånd från Almunge.

Service

I Almunge finns det bland annat ett café, inredningsbutik, värdshus och en mataffär. Strax öster om Almunge finns det ytterligare en mataffär, Almunge sporthall samt bilmekaniker och tandläkare.

Skola och barnomsorg

Strax öster om Almunge finner du Almunge Kyrkby där Almunge skola ligger belägen. Den har klasser från F till ÅK 9. En förskola finns även i Almunge.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.