Grönbetesvägen 11

Grönbetesvägen 11

Slutpris

1 950 000 kr


Knutby— Uppsala

Grönbetesvägen 11


Slutpris
1 950 000 kr

Knutby— Uppsala

Välplanerat gavelradhus i ett plan med barnvänligt och trivsamt läge

På lugn återvändsgata i trivsamma och barnvänliga kvarter välkomnas ni till detta välplanerade gavelradhus i ett plan om 4 r o k. Genomgående ljusa, moderna och tilltalande materialval som ger en varm och hemtrevlig känsla. Två badrum. Nyrenoverat kök med inredning och vitvaror från 2019.

Här möts ni soliga dagar av sol hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. Två härliga trälagda uteplatser som angränsar mot den lättskötta trädgårdstomten med gräsmatta och diverse mindre planteringar. Dessutom ligger tomtens baksida mot kommunens ägda skogs- och ängsområde med lekplats.

Intilliggande garage med plats för en bil och förvaring. Invid uppfarten finns plats för ytterligare en bil.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt läge nära stora grönområden och vacker natur. Inom behagligt gångavstånd finns flera förskolor och skola. Dessutom mataffär, restaurang och bensinmack. Bra och täta bussförbindelser till och från Uppsala. Ypperligt pendlingsläge mot Uppsala, Stockholm och Arlanda!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
27 510 kr/år
Tomtarea
493 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.