Knutby-Åsby 306

Knutby-Åsby 306

Slutpris

1 995 000 kr


Knutby— Uppsala

Knutby-Åsby 306


Slutpris
1 995 000 kr

Knutby— Uppsala

Välrenoverad villa i lantligt läge, utrustad med både bergvärme och solceller!

Varmt välkomna till Knutby-Åsby 306! Detta är det perfekta hemmet för er som söker en unik kombination av moderna bekvämligheter och rustik charm. Med en omfattande renovering och fantastiska energisparande egenskaper är detta hus en riktig pärla.

Huset har utrustats med både bergvärme och solceller, vilket inte bara gör det energieffektivt utan även bidrar till att sänka era elkostnader och göra miljömedvetna val. Du kan njuta av en behaglig inomhustemperatur året runt samtidigt som du minskar din klimatpåverkan.

Denna villa på 1,5 plan erbjuder bekvämlighet och funktionalitet med två badrum på entréplan och tre sovrum fördelade över huset. På övre planet finner du ett modernt kök som är perfekt för den som älskar att laga mat. Här finns även ett allrum med hög takhöjd och synliga balkar, vilket ger en känsla av rymd och karaktär till rummet.

Den generösa tomten sträcker sig över imponerande 7 921 m² och ger dig gott om utrymme att njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Här kan du odla egna grönsaker, skapa en vacker trädgård eller bara njuta av lugnet och rofylldheten som omger dig.

Inne i huset kommer du att förföras av de vackra furugolven som sträcker sig genom stora delar av hemmet. Dessa ger en varm och inbjudande atmosfär och kompletterar husets charm på ett underbart sätt.

Slutligen har detta hus även två braskaminer, en på varje plan. Dessa skapar inte bara en mysig och avkopplande atmosfär, utan ger också extra värme under kalla vinterkvällar.

Välkomna till ert drömhem i Knutby-Åsby 306, där moderna bekvämligheter möter rustik charm. Här får ni en energisnål och vackert renoverad bostad med en stor tomt att utforska och njuta av!

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea/biarea
126/2,5 kvm
Driftkostnad
30 700 kr/år
Tomtarea
7 921 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Knutby-Åsby såldes av oss 2023-07-26. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Knutby-Åsby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.