Sjötullsgatan 7 K

Sjötullsgatan 7 K

Slutpris

2 595 000 kr


Öregrund— Östhammar

Sjötullsgatan 7 K


Slutpris
2 595 000 kr

Öregrund— Östhammar

Öregrund - staden vid havet

Med ett helt fantastiskt läge, endast ett par hundra meter från havet och nära färjeläget i lugn och trivsam miljö men också med "sommar-sorlet" inom kort gångavstånd, finns denna nyrenoverade bostadsrätt.

I Öregrund - staden vid havet - med bl a badmöjlighet från klippor från den av kommunen uppsatta badstegen, finns denna fina 3:a om 72 m². Vill du hellre doppa dig direkt från strandkanten finns möjlighet endast ca 100 meter från bostaden. Eller varför inte bara sitta och njuta i föreningens trädgård när solen går ned i havet, en magisk upplevelse! Bostäderna är upplåtna för fritids- eller permanentboende.

Här på Sjötullsgatan 7 K finns denna 3:a med fönster i två väderstreck. Lägenhetens 72 m² fördelar sig på en rymlig hall, ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet där köket under 2021 är helt utbytt med vita skåpluckor och maskiner i rostfritt. Här finns plats för många kring matbordet. I vardagsrummet finns även plats för soffgrupp. Vidare erbjuder lägenheten 2 sovrum i olika storlekar samt ett helkaklat badrum med dusch. Framför entrén finns en stor träaltan med plats för soffgrupp, växter och grill. P.plats med elplint tillhör lägenheten.

Öregrund, den äldsta trästaden i Sverige, sommarstaden som inte sover på vintern. Här har du tillgång till det mesta, bl a ett rikt uteliv med många krogar, systembolag, butiker, ett fantastiskt bad- och solliv på t ex Gräsöbadens camping och även på Tallparkens badplats med klippor och sandstrand. Här finns även möjlighet till båtliv, padel, tennis, vandra på klippor längs strandkanter, cykelutflykter till närbelägna och fina platser. Det finns även konstrundor på Gräsö om sommaren, allmänna bryggor, pensionat, vandrarhem och inte att förglömma båtveckan som avslutas med Roslagsloppet under vecka 31 som samlar många tävlande men också en stor publik. Öregrunds egen "Allsång på Skansen" - Måndagskväll på Fyrskeppsudden samt "Badortsdagarna" är också evenemang som sker under sommaren i Öregrund.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 550 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sjötullsgatan såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Öregrund samt även på Sjötullsgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.