Fröslunda Varsta 9 / Örsundsbro / Enköping

Naturnära enplanshus

Slutpris
750 000 kr
Referensnummer
142 279
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
18 278 kr/år
Tomtarea
1 608 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-09-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fröslunda Varsta 9 såldes av oss 2014-09-02. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örsundsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturnära beläget enplanshus med bra pendlarläge, nära 55:an och tillgång till busskommunikation med busshållplats i Varsta backe. Bostaden har kök med öppen planlösning med hall och matplats, två sovrum, en Wc/dusch, klädkammare och vardagsrum med öppen spis samt utgång till altan under tak. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp i o m fönster åt tre väderstreck och öppet upp till tacknock, här finns det stora möjligheter att skapa t ex ett sovloft vid behov av mer sovutrymme. På fastigheten finns i övrigt ett garage med två förråd. Bostaden är taxerad som fritidshus och visst renoveringsbehov föreligger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.