Björnstigen 16 / Sandika / Östhammar

Nära Östhammar

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea/biarea
119/5 kvm
Driftkostnad
39 600 kr/år
Tomtarea
2 493 kvm
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnstigen såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Östhammar samt även på Björnstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandika är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fantastiska fritidshus med åretruntstandard härligt belägen på återvändsgata i Sandika, strax utanför Östhammar. Huset är uppfört 1999-2000 och innehåller allt vad man önskar sig av ett genomtänkt boende. Kök i öppenplanlösning mot det fantastiska vardagsrummet med en takhöjd upp mot 6 meter, trätak, träväggar och murad öppen spis med braskassett. Ett sovrum på nedre plan och allrum och ytterligare ett sovrum på övre plan. gediget material genomgående. Isolerat dubbelgarage med förrådsutrymmen. Isolerat gästhus med förråd, bastu och relax. På tomten om 2.493 kvm finns altan med öppen spis, delvis inglasad och delvis med tak, stora gräsytor, stensatta blomsterpartier, planteringar, träd och en utomhuspool om 8 X 4 meter samt ett utomhus-spa. Båtplats, badstrand i närheten. I området finns idag 6 permanentboenden. Skolbuss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.