Terrilörsgatan 3 / Östhammar

Drömläge högst upp med fantastisk utsikt, inglasad balkong, braskamin

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 548 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på terrilörsgatan såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Östhammar samt även på terrilörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hem till denna fantastiskt trevliga gavellägenhet med ett läge utöver det vanliga. Här bor du högst upp i huset med en strålande utsikt över vattnet, hela bostaden är smakfullt inredd med marina detaljer och är påkostad med fina tillval. Lägenheten är i nyskick från 2017 med alla moderna bekvämligheter och några av de tillval som gjorts är braskamin i vardagsrummet, badrum med komfortvärme och spotlights samt det mycket trivsamma köket med köksinredning i lindblomsgrönt och exklusiva vitvaror. Lägenheten ligger på gaveln i efterfrågat sydvästläge, här flödar ljuset från tre håll och det som verkligen ger vardagen guldkant är den ljuvliga utsikten. Här finns också två härliga balkonger varav den största om ca 15 m² är inglasad och ligger i söderläge med Östhammarsfjärden i blickfånget. Här finns plats för både middagsgäster och lugna stunder. Tack vare sin storlek är den lätt att möblera efter behov och inglasningen förlänger säsongen. Från köket ligger lägenhetens andra balkong som är en perfekt plats för en kopp kaffe. Planlösningen är mycket trivsam med mycket förvaring och välplanerade rum. Det stora sovrummet bjuder också på magisk utsikt mot vattnet, en härlig plats att vakna upp på. Ljusa fina färger genomgående, kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och ett och komplett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Läget är bästa tänkbara med närhet till allt som Östhammar har att erbjuda. Välkommen att uppleva denna fina lägenhet på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration