Lindsängsvägen 78 / Skutskär / Älvkarleby

Stort tegelvilla i två plan med fantastisk trädgård

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
145/10 kvm
Driftkostnad
45 210 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på lindsängsvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Skutskär samt även på lindsängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skutskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Skutskär och denna gedigna 20-tals villa med en stor och lummig tomt på nästan 1 hektar. På tomten finns ett garage med carport och växthus. Huset är fördelat på två plan med tre sovrum och där mycket av originalcharmen har bevarats. Här bor ni nära naturen och vackra Trösken med båt och badplatser. På bara 20 min befinner ni er i centrala Gävle. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.