Myrvägen 2 / Skyttorp / Uppsala

Slutpris
500 000 kr
Referensnummer
205 017
Boarea
66 kvm
Avgift
4 414 kr/mån
Driftkostnad
520 kr/mån
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Myrvägen såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på Myrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skyttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenhet med villakänsla! Naturskönt belägen 3:a med balkong och burspråk, modernt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds vidare rymligt badrum med tvättmaskin, två bra sovrum med angränsande klädkammare och möblerbar hall. Vid huset finns en generös p-plats för två bilar som ingår i avgiften. Lägenheten är mysigt belägen i lugnt och familjevänligt område. Här bor du nära naturen och samtidigt nära sta´n med endast 5 minuters promenad till Upptåget som tar dig till Uppsala på ca 17 min eller till Gävle under en timme.
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.