Myrvägen 45 / Skyttorp / Uppsala

Bygg ditt drömhus med ett stort altandäck i soligt läge och avnjut kvällssolen!

Slutpris
435 000 kr
Totalareal
1 121 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
UPPSALA TENSTA-ÅSBY 2:52
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna tomt på Myrvägen såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på Myrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skyttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längtar du ut på landet men vill bo i ett samhälle med grannar? Tomten finner ni nästlängst ned på en återvändsgata och med tomtens placering kommer ni kunna avnjuta många soltimmar men framförallt kvällssolen som går ned bakom träden. Vill du flytta till Skyttorp, kanske återvända hem, men inte hittat ditt drömhus? Förverkliga dina husdrömmar med en unik tomt. Här kan du inspireras av grannens nybyggda hus eller förverkliga drömmen och bygga huset du ritat upp i huvudet men inte hittat rätt tomt till. Denna tomt har en fin yta att anlägga huset på och en stor slänt längre in på tomten som leder ned till ännu en yta. På denna yta kan du uppföra antingen en fantastisk trädgård med blomster och odling eller en lekyta för de yngre familjemedlemmarna. Jag ser framför mig en fantastisk slänt med blomster som omsluter en trapp ned till nedre gräsytan, sök inspiration på trädgård och slänt så kommer ni se precis vad jag menar.

Anslutningskostnad för vatten och avlopp är redan betald. Den som köper tomten behöver anmäla när vatten och avlopp ska börja användas. Uppgifter från Uppsala vatten.

Varmt välkomna att besöka tomten för att drömma er bort och kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.