Merkuriusvägen 13 / Storvreta / Uppsala

Slutpris
2 680 000 kr
Referensnummer
33 527
Boarea
124 kvm
Driftkostnad
39 503 kr/år
Tomtarea
364 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Merkuriusvägen 13 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Storvreta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam och välhållen familjevilla om 124 kvm med 4 sovrum och ovanligt generösa umgängesytor i kök och sällskapsrum. Villan är belägen på en lummig trädgårdstomt i populära Storvreta.

Bästa kommunikationer med busshållplats 1 minut från huset och endast några ytterligare minuter till Upptåget. Närhet till lekplatser, pulkabacke, fotbollsplaner och natur. Förskola inom några minuters promenad och skola upp till årskurs 9.

Storvreta centrum erbjuder inom gångavstånd bibliotek, Coop, vårdcentral, möbelaffär, folktandvård, pizzeria och andra restauranger. Storvreta känntecknas av ett rikt utbud av idrott och natur med motionsspår/skidspår, fotbollsplaner, svampmarker i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.