Polstjärnevägen 3 / Storvreta / Uppsala

Trevlig villa nära naturen med nyrenoverat kök och badrum samt braskamin

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
143 kvm
Driftkostnad
38 187 kr/år
Tomtarea
682 kvm
Rum
6 rum
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Polstjärnevägen såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Polstjärnevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevliga villa belägen på lugn återvändsgata med naturen inpå knuten. Den tilltalande planlösningen fördelar sig i entréplan på välkomnande hall, mycket fint och stilfullt kök som renoverats 2017, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, sovrum med utgång till altan med trädäck, matrum som med enkla medel kan återställas till sovrum, fräscht duschrum som renoverats 2017 samt tvättstuga med förvaringsmöjligheter. Övre plan rymmer stort allrum med fungerande braskamin, klädkammare och utgång till balkong, två sovrum samt ett rymligt badrum.

Trädgårdstomt om ca 682 kvm med gräsmatta, rabatter och buskar samt ett kallgarage med förrådsdel.

Här bor du bekvämt med närhet till förskola, skogen med elljusspår och Skogsvallens idrottsplats. Bra pendlarläge och goda kommunikationer med buss, Upptåget och enkel påfart till E4:an.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration