Skymningsvägen 134

Skymningsvägen 134

Slutpris

2 750 000 kr


Storvreta— Uppsala

Skymningsvägen 134


Slutpris
2 750 000 kr

Storvreta— Uppsala

Villa i populära Storvreta!

I den lugnare delen av Storvreta finner ni detta hus där barnen kan leka fritt med närhet till skola, dagis samt livsmedelsbutiker. Huset har genomgående ljusa och smakfulla ytskikt. Väldigt tilltalande planlösning med gott om sovrum. Planlösningen erbjuder ett trivsamt kök med utgång till inglasad altan med infravärme, ljust vardagsrum med utgång till baksidans uteplats, tvättstuga, fem sovrum, sovloft och två badrum. Till fastigheten finns även ett garage i länga.

I Storvreta finns service så som bland annat affärer, matbutiker, vårdcentral med tandläkare, apotek, förskola och skola, bibliotek, restauranger och ett rikt föreningsliv. För den idrottsintresserade finns idrottsföreningar för innebandy, fotboll och längdskidor. Storvreta befinner sig i ett expansivt skede och har goda kommunikationsmöjligheter. Härifrån kan ni välja att ta Upptåget eller den gröna Stadsbusslinjen in till city, dessa går med täta mellanrum. Till Uppsala tar du dig med bil på ca 5-10 minuter.


Referensnummer
115 689
Boarea/biarea
132/23 kvm
Driftkostnad
45 458 kr/år
Tomtarea
342 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-04-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.