Vretalundsvägen 20 D / Storvreta / Uppsala

Fint beläget på återvändsgata nära natur och aktiviteter!

Slutpris
4 105 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
59 158 kr/år
Totalareal
709 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-16
Bostaden är såld!

Denna villa på vretalundsvägen såldes av oss 2019-06-16. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på vretalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn återvändsgata finner ni detta välskötta hus i 1½-plan med friliggande garage. Ett optimalt hem för familjen som önskar bo med närhet till kompisar, natur, fotbollsplaner och det perfekta pendlarläget!

Husets entréplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för matbord för minst 6 personer. Köket erbjuder goda arbetsytor och i vardagsrummet finns en braskamin som skapar hög mysfaktor! Via dubbla altandörrar nås den ljusa och sociala glasverandan om ca 25 m² med ytterligare en braskamin! På entréplanet finner ni även ett sovrum/kontor, badrum med dusch, tvättstuga/groventré och hall med praktisk förvaring under trappan! Vidare på det övre planet finner ni det trivsamma allrummet med takkupa och balkong, perfekt utrymme att titta på tv eller läsa en bra bok! Det stora sovrummet har förvaring i sex garderober och de två ytterligare sovrummen har förvaring i en varsin garderob. Här finns även ett stort badrum utrustat med bubbelbad och bastu för avkoppling och återhämtning!

På den rofyllda tomten har ni begränsad insyn och mycket plats för lek och spring. Vid husets entré har ni en stenbelagd del där det idag står ett exklusivt spa-bad från Ekeby Bruk (kan ingå i köpet efter ök.). Här finns även en mysig lounge-del för vänner och familj att samlas! Det är även ett perfekt läge för den sportintresserade då huset ligger ett stenkast från löparspår, skidspår, pulkabacke och Storskogen samt fotbollsplaner vid Skogsvallens IP!

Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Med några få minuters promenad når ni goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca åtta minuter med avgång två gånger i timmen under dag och kväll. För dig som pendlar med bil är det även nära till påfarten för E4:an

Välkomna på visning, välkomna hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration