Vretalundsvägen 20D / Storvreta / Uppsala

Fint beläget på återvändsgata nära natur och aktiviteter!

Slutpris
4 105 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
59 158 kr/år
Tomtarea
709 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-16
Bostaden är såld!

Denna villa på vretalundsvägen såldes av oss 2019-06-16. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på vretalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn återvändsgata finner ni detta välskötta hus i 1½-plan med friliggande garage. Ett optimalt hem för familjen som önskar bo med närhet till kompisar, natur, fotbollsplaner och det perfekta pendlarläget!

Husets entréplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för matbord för minst 6 personer. Köket erbjuder goda arbetsytor och i vardagsrummet finns en braskamin som skapar hög mysfaktor! Via dubbla altandörrar nås den ljusa och sociala glasverandan om ca 25 m² med ytterligare en braskamin! På entréplanet finner ni även ett sovrum/kontor, badrum med dusch, tvättstuga/groventré och hall med praktisk förvaring under trappan! Vidare på det övre planet finner ni det trivsamma allrummet med takkupa och balkong, perfekt utrymme att titta på tv eller läsa en bra bok! Det stora sovrummet har förvaring i sex garderober och de två ytterligare sovrummen har förvaring i en varsin garderob. Här finns även ett stort badrum utrustat med bubbelbad och bastu för avkoppling och återhämtning!

På den rofyllda tomten har ni begränsad insyn och mycket plats för lek och spring. Vid husets entré har ni en stenbelagd del där det idag står ett exklusivt spa-bad från Ekeby Bruk (kan ingå i köpet efter ök.). Här finns även en mysig lounge-del för vänner och familj att samlas! Det är även ett perfekt läge för den sportintresserade då huset ligger ett stenkast från löparspår, skidspår, pulkabacke och Storskogen samt fotbollsplaner vid Skogsvallens IP!

Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Med några få minuters promenad når ni goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca åtta minuter med avgång två gånger i timmen under dag och kväll. För dig som pendlar med bil är det även nära till påfarten för E4:an

Välkomna på visning, välkomna hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Storvreta

Storvreta är en tätort ca 15 km norr om Uppsala med blandad bebyggelse. Storvreta är känt för stora skogar, fina svampmarker och ett levande frilufts- och idrottsliv. Orten är populär för barnfamiljer och för sina pendlingsmöjligheter både med täta busslinjer och Upptåget.

Service

I Storvreta finns två matbutiker, apotek, bibliotek, Folktandvården samt vårdcentral med BVC-mottagning. På orten finns också en bensinstation. I delen av Storvreta som kallas Lyckebo hittar men ett mindre centrum med diverse företag och butiker så som en restaurang och en större möbelbutik. Här hittar man även ett gym.

Barnomsorg

Det finns flera grundskolor, bl.a. Storvretaskolan (F-5), Pluggparadiset (F-5), Fridhemsskolan (F-6) och Ärentunaskolan (6-9). Urvalet av förskolor är gott och de drivs i både kommunal och fristående regi.

Kommunikation

Kommunikationen till och från Storvreta är mycket god. Flera regionbussar trafikerar sträckan och med Upptåget är du inne i Uppsala på ca 8 minuter.

Fritid och friluftsliv

Storvreta har ett rikt frilufts- och idrottsliv med bl.a. preparerade skidspår vid Skogsvallens IP vintertid. Där hittar man också en större pulkabacke, Tipptoppen, där det finns möjlighet till grillning vid anordnade platser. Vid Skogsvallens IP hittar man även ett elljusspår för den löpintresserade. Mest känt är Storvreta för sitt framgångsrika innebandylag, Storvreta IBK, och i nybyggda Storvreta Idrottshall spelas innebandy i alla åldrar. Utöver innebandy finns flertalet andra idrotter att utöva såsom fotboll och handboll. Utegym finns i anslutning till lekplatsen Rörparken.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.