Vretalundsvägen 20D

Vretalundsvägen 20D

Slutpris

4 105 000 kr


Storvreta— Uppsala

Vretalundsvägen 20D


Slutpris
4 105 000 kr

Storvreta— Uppsala

Fint beläget på återvändsgata nära natur och aktiviteter!

På lugn återvändsgata finner ni detta välskötta hus i 1½-plan med friliggande garage. Ett optimalt hem för familjen som önskar bo med närhet till kompisar, natur, fotbollsplaner och det perfekta pendlarläget!

Husets entréplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för matbord för minst 6 personer. Köket erbjuder goda arbetsytor och i vardagsrummet finns en braskamin som skapar hög mysfaktor! Via dubbla altandörrar nås den ljusa och sociala glasverandan om ca 25 m² med ytterligare en braskamin! På entréplanet finner ni även ett sovrum/kontor, badrum med dusch, tvättstuga/groventré och hall med praktisk förvaring under trappan! Vidare på det övre planet finner ni det trivsamma allrummet med takkupa och balkong, perfekt utrymme att titta på tv eller läsa en bra bok! Det stora sovrummet har förvaring i sex garderober och de två ytterligare sovrummen har förvaring i en varsin garderob. Här finns även ett stort badrum utrustat med bubbelbad och bastu för avkoppling och återhämtning!

På den rofyllda tomten har ni begränsad insyn och mycket plats för lek och spring. Vid husets entré har ni en stenbelagd del där det idag står ett exklusivt spa-bad från Ekeby Bruk (kan ingå i köpet efter ök.). Här finns även en mysig lounge-del för vänner och familj att samlas! Det är även ett perfekt läge för den sportintresserade då huset ligger ett stenkast från löparspår, skidspår, pulkabacke och Storskogen samt fotbollsplaner vid Skogsvallens IP!

Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Med några få minuters promenad når ni goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca åtta minuter med avgång två gånger i timmen under dag och kväll. För dig som pendlar med bil är det även nära till påfarten för E4:an

Välkomna på visning, välkomna hem!


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
59 158 kr/år
Tomtarea
709 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.