Herrhagsvägen 401

Herrhagsvägen 401

Slutpris

1 550 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Herrhagsvägen 401


Slutpris
1 550 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Välplanerad 3:a med ombonad uteplats

-- FAST PRIS, först till kvarn. Kontakta mäklaren för ytterlige information. --

Här finns nu möjlighet att förvärva en 3:a med fantastiskt fin och ombonad uteplats mot innergården. Bostaden är belägen i ett grönskande område med mycket fina promenadslingor och löparspår alldeles i närheten.

Hallen har gott om förvaring i garderober och vidare in nås vardagsrummet med utgången till uteplatsen. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och är neutralt inrett med vita skåpluckor med plats för 6-8 sittande invid fönstret. De två sovrummen har båda garderober till era kläder och det helkaklade badrummet har duschväggar i glas samt egen tvättmaskin. Mitt emot lägenhetens entré finns föreningens stora tvättstuga. För den med gröna fingrar finns möjligheten att hyra odlingslotter om 100 kr/år.

Från bostaden har ni smidiga kommunikationsmöjligheter med både cykelleder och stadsbussar som går mycket frekvent in till Centrum. Alldeles i närheten finner ni Stenhagens centrum med ett stort shoppingutbud bestående av välsorterade matbutiker, restauranger, systembolag, ATG, apotek, bensinstation och gym. I Stenhagens centrum finner ni även vårdcentral och förskola. För er som pendlar till Enköping ligger väg 55 i direkt anslutning med smidig påfart samt att Bärbyleden tar er snabbt till E4:an om ni pendlar till Stockholm eller Gävle. Nära Stenhagen finner du både Stabby rekreationsområde med elljusspår, promenadstråk och under vinterhalvåret finns det skidspår. Ni finner även Hågadalen på andra sidan väg 55 med harmoniska promenader över vidsträckta landskap.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
5 262 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
NB (Hiss finns)
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Herrhagsvägen såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Herrhagsvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.