Kohagsvägen 1B

Kohagsvägen 1B

Slutpris

7 000 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Kohagsvägen 1B


Slutpris
7 000 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Stor villa nära Ekoln i hjärtat av natursköna Sunnersta!

Välkommen till Kohagsvägen 1B!

Här bor Ni naturnära i vacker miljö med Ekoln samt Sunnerstabadet endast på några minuters promenadavstånd i mycket omtyckta och familjevänliga kvarter i Sunnersta.

Bostaden som renoverats i både entréplanet och det övre planet, är med sina 192 kvm boarea + 100 kvm biarea och totalt 7 rum - den utmärkta bostaden för den större familjen eller för den som önskar gott om sällskapsytor.
Planlösningen fördelar sig på tre plan med separat källaringång vilket ger möjlighet för framtida ägare att dela av huset för att skapa t ex uthyrningsdel, generationsboende eller arbetsplats för egen verksamhet.

Från en välkomnande entré nås en rymlig hall med gästwc och ordentligt med plats för avhängning av familjens ytterplagg. En separat klädkammare i hallen ger goda möjligheter för ytterligare förvaring i entréplanet.
I direkt anslutning till hallen finns ett väl tilltaget kök med matplats för 8-10 personer och utgång till altandäcket samt trädgården via en altandörr. Köket är väl utrustat med god förvaring i köksskåp och bra arbetsytor finns att tillgå i o m en praktiskt köksö samt flera bänkytor.
De två sovrummen i entréplanet ligger på var sin sida om det helkaklade badrummet. I anslutning till dessa rum finns en inre hall med en skjutdörrsgarderob.
Vidare finns ett stort vardagsrum i vinkel med en öppen spis och två utgångar till trädgården via altandörrar. Vardagsrummet har flera, större fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp i rummet. De dubbla altandörrarna i glas skapar en nära kontakt med utomhusmiljön mot den lummiga trädgården på husets baksida.
På övre plan finns ett möblerbart allrum som idag används som tv-/spelrum och en nyrenoverad Wc/dusch samt en klädkammare. På vardera sida om allrummet finns ytterligare två sovrum, bägge rymliga till storleken.
I källarplan finns en stor gillestuga med öppen spis, hobbyrum, tvättstuga, duschrum med bastu och flera förråd samt en matkällare. Ytorna i källarplanet är i originalutförande förutom gillestugan som tillkom på 90-talet. Här finns det gott om förvaringsutrymme och möjlighet att inreda t ex ett spa eller träningsrum i o m de stora, extra ytorna.

Trädgårdstomten om 1 198 kvm erbjuder flera ytor för social gemenskap. Det finns möjlighet till att placera sittgrupper på husets altandäck som är i flera etage och vid en uteplats under tak för den som vill njuta av solen såväl morgon som kväll. Här finns även gott om utrymme för t ex bollspel, lek eller kojbygge. Tomten är väl uppvuxen och har stora gräsytor, flertalet äldre träd bl a äppelträd, ask, lönn, häckar samt buskar. Det finns gott om blommande växter och buskar som bl a pionbuske, svartvinsbärsbuskar, engelsmansvin, blåbollstistel samt stäppsalvia.
Det finns ett 1-bilsgarage med vidbyggd carport och uppställningsplats för ytterligare 2 bilar på den asfalterade uppfarten.

Sunnerstabadet (f d Kohagsbadet) ligger ca 250 m från huset och det är nära till Lyssnaängsbadet samt Granebergs IP. Huset har ett ypperligt läge i Sunnersta, perfekt för den aktiva familjen med flera löpspår (t ex blå spåret, gula och röda stigen), KFUM Alnäs och i anslutning till detta - vackra promenadvägar längs med Ekoln,
Närmaste förskola Sunnersta Naturskola ligger i direkt närhet, på samma gata som bostaden. Orrparkens förskola, Trasthagens förskola och Sunnerstaskolan (F-åk 5) ligger på kort promenadavstånd. Även matbutiken Coop Sunnersta ligger på bekvämt avstånd med ca 10 minuters promenad från fastigheten.
Uppsalas slalombacke - Sunnersta Alpin med liftar samt kvällsbelysning ligger ett par minuter bort och har härliga backar för både skid-/och pulkaåkning vintertid. För den cykelintresserade finns en uppsjö av stigar att utforska i närområdet.
Centrala Uppsala nås förutom med bil och stadsbuss även via en vacker cykelväg längs Fyrisån.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
192/100 kvm
Driftkostnad
49 318 kr/år
Tomtarea
1 189 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.