Heidenstamsgatan 61

Heidenstamsgatan 61

Slutpris

2 275 000 kr


Löten— Uppsala

Heidenstamsgatan 61


Slutpris
2 275 000 kr

Löten— Uppsala

Ursprunglig 4:a omgjord till "5:a"

Med fritt läge på översta våningen är denna 102,5 m² stora bostad belägen. Det är ursprungligen en fyrarummare med tre sovrum som fått ett "extra fjärde sovrum" genom att vardagsrummet delats av med en skiljevägg som inte skruvats fast i parkettgolvet och som därmed kan nedmonteras igen utan att efterlämna hål parketten. Lägenhetens golv och väggar är genomgående i bra skick och i stora delar nymålade och omtapetserade. Här finns två fräscha badrum, ett mindre med dusch, handfat och wc och ett större med badkar, tvättmaskin, handfat och wc. Båda badrummen ska genomgå stamrenovering under 2023. Köket rymmer ett stort matbord för minst 8 personer. Det största sovrummet har fyra inbyggda garderober och utgång till balkong i soligt söderläge. Lägenheten har ytterligare två sovrum varav det ena har ingång till klädkammare. Hallen är stor, har två garderober och ingång till ett stort förråd med väggfasta hyllor.

Bostadsrättsföreningen är synnerligen lågt belånad vilket är en stor trygghet om nya lån behöver tas vid framtida renoveringsarbeten. Tillgången på parkeringsplatser är god med kort kötid för att få egen plats. I föreningen finns flera tvättstugor, bastu, ett litet gym, hobbyrum, tennisbana och lekplatser. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även gemensamt "bostadsrättstillägg" till hemförsäkringen, grundutbudet för kabel-TV och bredbandsanslutning via Ownit 500-1000 Mbit/s. Bostadsrättsföreningen har en mycket informativ hemsida:
http://uppsalahus14.se

Inom 100 m finns Heidenstamstorg med ICA-butik, apotek, vårdcentral, frisörer, restaurang, gym mm. Lika nära är det till Von Bahrs skola (F-9). Hela fyra förskolor finns inom en radie av 300 m. Många av Uppsalas störta och bästa idrottsanläggningar finns i det direkta närområdet. Gränby sportfält ligger ca 600 m nordost om lägenheten. Här finns fyra st ishallar, tre för hockey och en för bandy, en femte hockeyarena ska byggas. Vidare finns även IFU-Arena som rymmer 5 innebandyarenor och en mycket bra inomhusarena för friidrott, intill ligger också Uppsala friidrottsarena (utomhusarena). På sportfältet finns även UTK-hallen med många banor för tennis, paddel, badminton, squash och bordtennis. Lika nära, ca 600 m, i västlig riktning från bostaden finns Diös-hallen med inomhusplan för fotboll och tre utomhusplaner. Fyrishov ligger ca 1,5 km bort och har simhall och flera typer av idrottshallar. Goda buss- och cykelförbindelser till stadskärnan. På samma avstånd ligger Gränby centrum med alla tänkbara butiker och service som dessutom har långa öppettider. Med bil når man påfarten till E4:an (och 55:an) inom någon minut från hemmet.


Boarea
102.5 kvm
Avgift
5 310 kr/mån
Rum
4,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.