Västgötaresan 49

Västgötaresan 49

Slutpris

2 260 000 kr


Sävja— Uppsala

Västgötaresan 49


Slutpris
2 260 000 kr

Sävja— Uppsala

Idyllisk hörntomt med skogen som granne!

Välkommen till denna hörnlägenhet med känsla av radhus, perfekt placerad i eftertraktade Sävja! Här kan ni njuta av solens strålar på den trevliga altanen!

Boendet består av två plan, på nedre plan möts du av en välkomnande hall som öppnar upp sig till en öppen och luftig atmosfär. Det moderna vita vinkelköket med fint ljusinsläpp ljus från fönsterpartierna, inbjuder till gemenskap och trevliga stunder. Det ljusa och luftiga vardagsrummet blir hjärtat i ditt hem . Här har du en nära kontakt med naturen tack vare utgången till den trevliga altanen. Slå upp dörrarna och ni finner en uteplats under tak samt en härlig altan, omringad av den omgivande skogens lugn och grönska. Här ni kan avnjuta soliga frukostar, varma sommarkvällar samt massor av lek och umgänge sommar som vinter. Matrummet har en öppen planlösning mot vardagsrum i dagsläget men kan enkelt göras om till ett extra sovrum Dessutom finns här ett praktiskt förråd, perfekt att stuva in dynor, grill och redskap!

På andra våningen väntar familjens mer privata utrymmen. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om plats för vila och återhämtning. Här hittar du även ett badrum inrett med dusch. För att kröna verket finner ni även en balkong som vetter mot gården, en mysig plats att börja eller avsluta dagen på.

Västgötaresan är belägen i Sävja där ni aldrig är långt ifrån naturen! Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, seniorer eller barnfamiljer då det finns flertalet lekplatser i området! Beläget endast 7 km söder om Uppsala kan du njuta av stadens puls på avstånd! Från området tar man sig enkelt med buss in till centrala Uppsala, för den som föredrar bilen tar detta endast 15 minuter. Fina cykelvägar sträcker sig även hela vägen in till centrum. Sävja erbjuder god service i from av matbutiker, apotek, café, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
119.5 kvm
Avgift
8 494 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-09-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Västgötaresan såldes av oss 2023-09-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Västgötaresan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.