Apelgatan 5 A / Salabacke / UPPSALA

Låg månadsavgift som inkluderar TV och bredband

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
25,5 kvm
Avgift
1 383 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Apelgatan såldes av oss 2017-07-27. Se alla våra försäljningar i UPPSALA samt även på Apelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fin 1:a en halv trappa upp med träd och lummig innergård utanför fönstren. Lägenheten har renoverats med varsam hand med delvis nya ytskikt och ny kokvrå. Här erbjuds en fin och trivsam lägenhet i lugna områden i Salabacke. Lägenheten fördelar sig på en hall med inbyggda garderober, rymligt rum med stort fönster i sydvästläge, ett helkaklat WC-rum med stockholmsdusch samt en topprenoverad kokvrå.

Flytta till populära Salabacke och Brf RB Uppsalahus nr 6, en förening med 236 st lägenheter fördelat på 5 hus uppförda 1955-59. Här får ni en mycket trivsam förening i ett lugnt område med mysiga och lummiga innergårdar där det finns uteplatser utrustade med grillar och möbler. Föreningen är välskött och har genomfört en del stora renoveringar såsom stamrenovering (VA och el), balkongrenovering och byte till säkerhetsdörrar för att nämna några. Det är goda möjligheter att hitta avgiftsfri parkering längs närliggande gator, via föreningen är det kö till parkeringsplats såväl som garageplats.

I den låga månadsavgiften om 1 383 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband (100 Mbit/s), BR-tilläggsförsäkring samt ett källarförråd.

Attraktivt läge med kort avstånd till City, Resecentrum och Gränby centrum. I området finns gym, restauranger och Brantingstorg med livsmedelsbutik, apotek och övriga butiker.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration