Sök Meny
Såld

UPPSALA - Salabacke / Apelgatan 5 A

Låg månadsavgift som inkluderar TV och bredband

Välkommen till en fin 1:a en halv trappa upp med träd och lummig innergård utanför fönstren. Lägenheten har renoverats med varsam hand med delvis nya ytskikt och ny kokvrå. Här erbjuds en fin och trivsam lägenhet i lugna områden i Salabacke. Lägenheten fördelar sig på en hall med inbyggda garderober, rymligt rum med stort fönster i sydvästläge, ett helkaklat WC-rum med stockholmsdusch samt en topprenoverad kokvrå.

Flytta till populära Salabacke och Brf RB Uppsalahus nr 6, en förening med 236 st lägenheter fördelat på 5 hus uppförda 1955-59. Här får ni en mycket trivsam förening i ett lugnt område med mysiga och lummiga innergårdar där det finns uteplatser utrustade med grillar och möbler. Föreningen är välskött och har genomfört en del stora renoveringar såsom stamrenovering (VA och el), balkongrenovering och byte till säkerhetsdörrar för att nämna några. Det är goda möjligheter att hitta avgiftsfri parkering längs närliggande gator, via föreningen är det kö till parkeringsplats såväl som garageplats.

I den låga månadsavgiften om 1 383 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband (100 Mbit/s), BR-tilläggsförsäkring samt ett källarförråd.

Attraktivt läge med kort avstånd till City, Resecentrum och Gränby centrum. I området finns gym, restauranger och Brantingstorg med livsmedelsbutik, apotek och övriga butiker.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
UPPSALA / Salabacke
Apelgatan 5 A
Slutpris: 1 400 000 kr
Boarea: 25,5 kvm
Avgift: 1 383 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / UPPSALA / Apelgatan