Bäverns Gränd 15B

Bäverns Gränd 15B

Slutpris

3 400 000 kr


Centrum— Uppsala

Bäverns Gränd 15B


Slutpris
3 400 000 kr

Centrum— Uppsala

Mycket fin 3:a med hiss i utmärkt pendlarläge med fri utsikt över Resecentrum!

Välkommen till en mycket ljus och fin hörnlägenhet om 77 m² på våning 4/7 med hiss från markplan. Här erbjuds en spektakulär vy över Resecentrum från större del av lägenheten samt fri utsikt mot bland annat gamla stationshuset och UKK.
Denna välplanerade lägenhet med hög standard från 2008 har flertalet stora fönster som resulterar i ett ljust och trivsamt boende. Här får ni rymligt kök och vardagsrum med halvt öppen planlösning som inger till social samvaro, två sovrum varav ena rummet att har en walk-in-closet intill, rymlig hall med gott om förvaring samt helkaklat badrum med golvvärme och dusch samt förberett för tvättmaskin.

Gemensam innergård med möbelgrupper, trädäck, stenpartier och grönska som nås från samma våningsplan som lägenheten (fjärde våningen).

Välmående bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, ett förråd och tvättstugor. Föreningen har haft fyra avgiftsfria månader per år de senaste två åren (ingenting som garanteras i fortsättningen).

Perfekt för pendlaren, pensionären eller kanske det unga paret som vill utforska Uppsala citys stora utbud av affärer, restauranger och caféer. Bekvämt boende med hiss från markplan samt mataffärer i närområdet.

Välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
3 561 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-05-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.