Bellmansgatan 146 / Bellman / Uppsala

Slutpris
1 670 000 kr
Referensnummer
152 396
Boarea
81.5 kvm
Avgift
3 914 kr/mån
Driftkostnad
599 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan 146 såldes av oss 2014-01-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bellman är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 3:a med stor inglasad balkong i bästa solläge! Bostaden är i viss behov av renovering och erbjuder en stor hall med gott om plats för avhängning, kök med matplats för 4-8 personer invid fönstret. Ljust vardagsrum med utgång till balkong, två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett badrum och en gästtoalett.

I Brf Bellman bor ni i en välskött förening. I närområdet finns trevliga parkområden samt promenadstråk. Bra cykelvägar finns att tillgå som gör att ni på några minuter tar er till City, Resecentrum och Gränby köpcentrum. För dig som pendlar är det även nära påfarten till nya E4:an.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.