Bellmansgatan 152 / Bellman / Uppsala

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
169 246
Boarea
113 kvm
Avgift
5 282 kr/mån
Driftkostnad
267 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan 152 såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bellman är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och funktionell 5:a om ca 113 kvm i välskött förening. Lägenheten har idag tre sovrum med möjlighet till ett fjärde sovrum om matsalen som ligger i fil med vardagsrummen återställs i till ursprunglig planlösning. Köket rymmer en stor matgrupp. Det finns två separata wc och ett tvätt- och duschrum. Från vardagsrummet nås en insynsskyddad och rymlig inglasad balkong i västläge med eftermiddags- och kvällssol. Bredband ingår i månadsavgiften.

Brf Bellman är en stor stabil bostadsrättsförenig. Besök gärna deras hemsida: brf-bellman.se

Närhet till grönområden så som von Bahrska häcken. 400 m till Heidenstamstorg, 1 km till Gränby centrum, 2,5 km till city. 300 m till von Bahrs skola. Anslutningen till E4:an och motorvägen nås inom en minuts bilväg, här uppförs även just nu det som ska bli Gränby köpstad - Uppsalas mest expansiva område.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.