Bellmansgatan 44

Bellmansgatan 44

Slutpris

2 650 000 kr


Bellman— Uppsala

Bellmansgatan 44


Slutpris
2 650 000 kr

Bellman— Uppsala

Stor gavellägenhet högst upp i huset med uthyrningsdel!

NYTT PRIS! Nu välkomnas ni till denna väl tilltagna femrummare högst upp i huset med separat uthyrningsdel! Hela lägenheten används idag av familjen men kan enkelt delas upp till två separata lägenheter för den som önskar då den har dubbla ingångar. Lägenheten erbjuder bland annat inglasad balkong i högt läge ut mot innergården, importerat kök från Italien i massivt trä och bänkskiva i marmor, tre stycken stamrenoverade badrum samt hela fyra stycken sovrum!

Lägenheten fördelar sig på stor och rymlig hall som enkelt kan delas av för att få till en separat uthyrningsdel. Vidare in i bostaden nås det påkostade köket, importerat från Italien, som stoltserar med sitt massiva trä och marmorbänkskiva. Vardagsrummet är stort och här finns plats för den stora familjen. Fönster i två väderstreck bidrar med extra ljus! Bredvid köket ligger den separata matsalen med utgång till bostadens inglasade balkong i högt och fritt läge! Bostaden är utrustad med hela tre stycken badrum som stamrenoverades under 2011-2015. Samtliga sovrum är rymliga och kan möbleras med dubbel/enkelsäng med tillhörande sängbord. Plats finns även för separat förvaring/skrivbord.

I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstugor, bastu, gym, hobbyrum, cykelrum, barnvagnsförråd, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen har genom åren genomfört dom flesta större renoveringarna.

Inom nära promenadavstånd finns flera matbutiker, gym, frisörer och restauranger. Stadskärnan och Gränby köpcentrum nås smidigt med cykel, men det är även goda kommunikationer med buss i området. Här har ni även nära till IFU Arena och E4:ans på- och avfart, vilket gör denna lägenhet alldeles utmärkt även för pendlaren.

Välkommen på visning!


Boarea
136 kvm
Avgift
8 086 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.