Bergslagsresan 70 / Sävja / Uppsala

Välplanerad 2:a med stor balkong i naturnära läge!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
68,5 kvm
Avgift
3 467 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-12-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergslagsresan såldes av oss 2017-12-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bergslagsresan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkommen till natursköna Sävja där ni ges möjlighet till ett välplanerat boende med utmärkta pendlingsmöjligheter i en lugn och välskött bostadsrättsförening med naturen som granne.

På Bergslagsresan 70 finner ni denna rymliga 2:a med väl genomtänkt planlösning. Lägenhetens 68,5 m² fördelar sig på en ljus hall med gott om förvaring i en rejäl klädkammare, ett kök med matplats för 4-6 personer samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en rymlig balkong med lummig utsikt. Vidare erbjuder lägenheten ett sovrum med utrymme för dubbelsäng samt ett stort badrum med badkar. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns i ett till bostadsrätten tillhörande förråd i anslutning till garagelängorna. Utöver förrådet ingår även värme, varm-och kallvatten, kabel-TV från ComHem samt bostadsrättstillägg i månadsavgiften om 3.467 kr/mån.

Bergslagsresan 70 utgör en del av Brf Uppsalahus nr 27, en välskött och stabil bostadsrättsförening som erbjuder sina medlemmar tillgång till ett flertal gemensamhetsutrymmen i form utav bland annat bastu, motionsrum, kvarterslokal och tvättstugor.

Som boende i Sävja erbjuds ni närhet till livsmedelsbutik, apotek, café och kulturcentrum. I området finns även utegym och fotbollsplan samt ett stort antal trevliga promenadstråk. Sävja erbjuder även goda kommunikationsmöjligheter till bl.a. centrala Uppsala med bil eller UL:s stadsbussar. För den som pendlar till t.ex. Stockholm eller Gävle finns påfart till E4:an inom rimligt avstånd.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration