Blomstervägen 41 / Sunnersta / Uppsala

Villatomt i bästa Sunnersta !

Slutpris
1 720 000 kr
Referensnummer
124 428
Tomtarea
888 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-01-24
Bostaden är såld!

Denna tomt på Blomstervägen 41 såldes av oss 2014-01-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bygg ditt drömhus - välj själv hustillverkare. Ypperligt tillfälle att förvärva en villatomt om 888 kvm i soligt läge i södra delen av Sunnersta !

20% av tomtytan kan bebyggas. Ägaren kan mot ersättning bereda tomten, ta ner träd och anlägga tillfartsväg med servis för V/A, samt el & tele.

Sunnersta är ett underbart villaområde med närhet till naturen i Graneberg och Vårdsätra med endast ca 1 km till badliv och båtliv i Ekoln/Mälaren och närhet till Sunnersta Alpin.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.