Blomstervägen 39 / Sunnersta / Uppsala

Slutpris
5 500 000 kr
Referensnummer
71 206
Boarea/biarea
196/4 kvm
Driftkostnad
25 740 kr/år
Tomtarea
963 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan, enfamiljshus
Såld
2014-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Blomstervägen såldes av oss 2014-11-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Blomstervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enastående 1,5-plans byggmästarvilla om 6 rum och 196 kvm på solig och lättskött kuperad trädgårdstomt i söderläge i Sunnersta. Villan har år 2012-2014 totalrenoverats med hög materialstandard till ett genomgående modernt och stilsäkert intryck.

Läget i södra delarna av Sunnersta erbjuder närhet till flera badplatser och båtliv vid Skarholmen, Sunnersta Alpin, löpspår, friluftsområden och endast stenkast från Gottsundagipen

Villan kännetecknas av harmoni via ljusa och generösa utrymmen samt umgängesvänliga sammanhängande och öppna sällskapsytor i öppen planlösning i båda plan.

4 sovrum och 2 stora sällskapsrum ger plats för både stort umgänge och stor familj. Sällskapsrummet på övre plan kan omdisponeras till ytterligare 1-2 sovrum plus sällskapsrum. Stora helkaklade duschrum/badrum på båda plan. Goda förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare.

Vinterbonat dubbelgarage med separata förvaringsutrymmen och vattenburen värme - byggnadens totalyta ca 60 kvm.

Bergvärmepump med vattenburna radiatorer samt nyligen kalibrerat FTX-system ger unikt låga driftskostnader. Fiber installerat i fastigheten. Samtliga vattenstammar utbytta i villan. Kontrollerat avlopp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.