Bomullsvägen 5

Bomullsvägen 5

Slutpris

3 650 000 kr


Nåntuna— Uppsala

Bomullsvägen 5


Slutpris
3 650 000 kr

Nåntuna— Uppsala

KÖPEKONTRAKT ÄR TECKNAT, DOCK MED FÖRBEHÅLL FÖR KÖPARENS BESIKTNING. FÖRBEHÅLLET LÖPER UT 2014-04-11. VID FRÅGOR KONTAKTA MÄKLAREN PÅ 0709516677.

Har du också insett de stora fördelarna med att bo i Nåntuna? Om inte så bör du ändå komma på visningen av detta 1½-plans kedjehus så kommer du inse det, i synnerhet om du är småbarnsförälder. Huset har en bra och anpassningsbar planlösning där dagens tre sovrum enkelt kan återställas till ursprungliga 5 sovrum.

Bottenvåningen har ett rymligt och vackert kök, badrum, tvättstuga med groventré och ett sovrum. Dessutom finns ett stort vardagsrum med täljstenskamin och med en matsalsdel/bibliotek som ursprungligen var sovrum.
Övervåningen har ett stort allrum, klädkammare, badrum och två rejäla sovrum varav det största kan avdelas till två sovrum.
Tomten har en väl skyddad baksida med stort taktäckt altandäck, på framsidan finns ytterligare en uteplats. I övrigt finns carport och en rymlig förrådsbyggnad.

Om man tolkar begreppet "att bo centralt" sett ur ett barns perspektiv så kan man knappast bo mer centralt i Uppsala än i just Nåntuna. Här finns dagis, skola, många kompisar och lekområden på promenadavstånd. Som förälder känns det tryggt att ingen tungt trafikerad genomfartsled går genom området som i så många andra områden. Myrgångens dagis ligger 650 m bort, Nåntunaskolan 500 m, ICA-Vilan 650 m och elljusspår 200-300 m bort.

Tonåringen har många och täta bussförbindelser till centrum att välja på och resan tar mindre än en kvart. På cykel når man centrum på mindre än en halvtimme.

För den vuxne är det också ett centralt boende utifrån dess strategiska läge. Infarten till city från detta håll torde vara den snabbaste jämfört med andra villastadsdelar. Shoppingområdet i Boländerna/IKEA nås på några minuter liksom påfarten till motorvägen.

Varmt välkomna på visning och ni som avser att komma på söndagsvisningen rekommenderas att även avsätta en timmes vandring i det angränsande naturreservatet och skogsområdet ner mot Fyrisåns dalgång för att upptäcka vilket vackert ströv- och lekområde som finns här. Ni som redan känner till det rekommenderas ändå en promenad för att möta våren och kanske se allt från blåsippor till havsörn som undertecknad såg två veckor tidigare på samma plats.


Referensnummer
179 854
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
29 350 kr/år
Tomtarea
386 kvm
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-04-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.