Bonadsvägen 32 / Nåntuna / Uppsala

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
157 538
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
34 989 kr/år
Tomtarea
316 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Bonadsvägen 32 såldes av oss 2014-08-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nåntuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Få radhus förenar så många fördelar som just detta vad gäller själva huset, tomten och läget i området.
Det välunderhållna huset är på hela 134 kvm och har i dagsläget 5 rum och kök, varav 3 sovrum men som enligt grundritningen kan omställas till 7 rok, varav 5 sovrum, dessutom finns två badrum och tvättstuga, två förrådsbyggnader på tomten och garageplats ca 25 m från dörren.
Tomten är en gaveltomt vilket möjliggör fri rörlighet mellan fram och baksida. Den är förhållandevis stor även längs gaveln och har fritt solläge hela dagen då solen vandrar från morgon fram till eftermiddagen på framsidans skyddade uteplats utanför köket. Mitt på dagen kan man ta skydd från solen på uteplatsen i syrenbersån. Kvällssolen kan avnjutas på det stora altandäcket under tak på baksidan. Varken bilväg eller andra villafastigheter än grannradhuset angränsar mot tomten ger bra känsla av avskildhet. Två meter från tomtgräns på husets framsida är en fin lekplats belägen som går att se från köksfönstret.

Om man tolkar begreppet "att bo centralt" sett ur ett barns perspektiv så kan man knappast bo mer centralt i Uppsala än i just Nåntuna. Här finns dagis, skola, många kompisar och lekområden på promenadavstånd. Som förälder känns det tryggt att ingen tungt trafikerad genomfartsled går genom området som i så många andra områden. Myrgångens dagis ligger 350 m bort, Nåntunaskolan 250 m, Uppsävjaskolan 1300 m bort.

Tonåringen har många och täta bussförbindelser till centrum att välja på och resan tar mindre än en kvart. På cykel når man centrum på mindre än en halvtimme.
För den vuxne är det också ett centralt boende utifrån dess strategiska läge. Infarten till city från detta håll torde vara den snabbaste jämfört med andra villastadsdelar. Shoppingområdet i Boländerna/IKEA nås på några minuter liksom påfarten till motorvägen. ICA-Vilan ligger 800 m promenadväg bort.

De omgivande naturområdena är till stor glädje för både barn och vuxna. I väster ligger ett naturreservat och skog med elljusspår ner mot Fyrisåns dalgång med rikt djur- och fågelliv. I sydost breder Lunsenskogen ut sig som är ett av de största skogområdena i Uppsalas närhet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.