Börjegatan 43 A / Luthagen / Uppsala

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
176 185
Boarea
64 kvm
Avgift
3 770 kr/mån
Driftkostnad
1 485 kr/mån
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Börjegatan 43 A såldes av oss 2014-01-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en omsorgsfullt bevarad Uppsalamiljö från sent 1800- och tidigt 1900-tal ligger denna fint renoverade och effektivt planerade 3:a i direkt markplan. Ingång från trapp till entré med mörkgrått klinkergolv, ljusa väggar och hyllförvaring. Från entrén kommer Ni in i ett stilrent renoverat kök med vita luckor, inbyggd ugn och micro i rostfritt, kyl/frys, spishäll, fläktkåpa samt vitt kakel ovanför arbetsbänk. Vidare finns 2 sovrum, vardagsrum och snyggt renoverad dusch/wc med svart klinkergolv, vitkaklade väggar, spegel, skåp, duschplats samt tvättmaskin. Bostaden har fina trägolv, vackra bevarade fönster och en unik karaktär.
Föreningen har en grön och skyddad innergård med ett flertal uteplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.