Börjegatan 7 / Främre Luthagen / Uppsala

Våning om 151 kvm på Börjegatan 7

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea
151 kvm
Avgift
3 250 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2016-11-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Främre Luthagen, på Börjegatan 7, ligger denna välplanerade och representativa gavelvåning om 6 rok inklusive uthyrningsdel. Våningen är delvis i renoveringsbehov men har stor potential att kunna bli ditt nya drömboende.
Möblerbar hall som öppnar upp till det fantastiska vardagsrummet med stort gavelfönster med rikligt med ljusinsläpp, öppen spis och utgång till balkong i västerläge med utsikt mot Vasaparken och Katedralskolan. I fil med vardagsrummet finns matsalen som gränsar av mot vardagsrummet med glasade äldre pardörrar. Kök med äldre skåpinredning och matplats för ca 4 personer. 3 rymliga sovrum varav det ena med sep wc. Renoverat badrum med sjöstensgolv och kaklade väggar, TM, TT och dusch med glasade duschväggar. Till våningen hör en uthyrningsdel med separat ingång från trapphuset, rum, renoverat duschrum med sjöstensgolv, vitt kakel och dusch med glasade duschväggar.
Bekvämt boende med hiss från halv trappa men även med hiss i markplan från husets baksida.
Lugnt och trevligt läge på återvändsgata strax intill den vackra Vasaparken och med absolut närhet till populära Luthagens Livs, apotek, klädbutiker och flera restauranger.
Bostadsrättsförening med mycket låg belåning där bredband ingår i månadsavgiften.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration