Sök Meny
Såld

Uppsala - Främre Luthagen / Börjegatan 7

Våning om 151 kvm på Börjegatan 7

I Främre Luthagen, på Börjegatan 7, ligger denna välplanerade och representativa gavelvåning om 6 rok inklusive uthyrningsdel. Våningen är delvis i renoveringsbehov men har stor potential att kunna bli ditt nya drömboende.
Möblerbar hall som öppnar upp till det fantastiska vardagsrummet med stort gavelfönster med rikligt med ljusinsläpp, öppen spis och utgång till balkong i västerläge med utsikt mot Vasaparken och Katedralskolan. I fil med vardagsrummet finns matsalen som gränsar av mot vardagsrummet med glasade äldre pardörrar. Kök med äldre skåpinredning och matplats för ca 4 personer. 3 rymliga sovrum varav det ena med sep wc. Renoverat badrum med sjöstensgolv och kaklade väggar, TM, TT och dusch med glasade duschväggar. Till våningen hör en uthyrningsdel med separat ingång från trapphuset, rum, renoverat duschrum med sjöstensgolv, vitt kakel och dusch med glasade duschväggar.
Bekvämt boende med hiss från halv trappa men även med hiss i markplan från husets baksida.
Lugnt och trevligt läge på återvändsgata strax intill den vackra Vasaparken och med absolut närhet till populära Luthagens Livs, apotek, klädbutiker och flera restauranger.
Bostadsrättsförening med mycket låg belåning där bredband ingår i månadsavgiften.

Sponsrade länkar
Uppsala / Främre Luthagen
Börjegatan 7
Slutpris: 6 200 000 kr
Boarea: 151 kvm
Avgift: 3 250 kr/mån
Driftkostnad: 2 282 kr/mån
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 2 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Börjegatan