Byggmästargatan 3 A / Salabacke / Uppsala

Slutpris
1 875 000 kr
Referensnummer
104 779
Boarea
53 kvm
Avgift
2 365 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byggmästargatan 3 A såldes av oss 2014-05-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt ljus och funktionell 2:a i högt och fint läge med ostörd sydväst balkong mot föreningens lugna innergård. Bostaden består av en rymlig hall med bra garderobsförvaring, ett luftigt vardagsrum med ekparkett samt ett funktionellt kök med vita luckor, vitvaror i rostfritt (ej spis) och matplats för ca 4 personer. Vidare finns ett badrum med vitt kakel, våtrumsmatta, handfat, spegelskåp och badkar samt ett stort sovrum med 2 inbyggda garderober.
Bostadens läge är mycket bra med härlig grönska direkt utanför och kort cykelavstånd till City. Ett flertal restauranger, videolivs, närbutik m.m finns i direkt närområde. Den stora och omtyckta Källparken ligger ett par minuter bort och i närbelägna Gränby Centrum finns det mesta som man kan behöva.
Välskött bostadsrättförening med ett flertal större renoveringar utförda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.