Byggmästargatan 13 B / Salabacke / Uppsala

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
173 167
Boarea
76.6 kvm
Avgift
3 995 kr/mån
Driftkostnad
390 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byggmästargatan 13 B såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trivsam och fin trea med inglasad balkong i populära Salabacke. Planlösningen fördelar sig på hall med plats för avhängning, gäst-wc, helkaklat duschrum, välbevarat originalkök med matplats för fyra personer, ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong samt två rymliga sovrum. Lägenheten har genomgående fina ytskikt.

I Salabacke bor ni med ca 6-10 minuters cykelavstånd till city och Gränby centrum. I närområdet finner ni livsmedelsbutiker, restauranger samt förskola och grundskola. Salabacke präglas även av gröna ytor i form av parker och trevliga promenadstråk.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.