Cellovägen 4

Cellovägen 4

Slutpris

1 600 000 kr


Gottsunda— Uppsala

Cellovägen 4


Slutpris
1 600 000 kr

Gottsunda— Uppsala

Rymlig och välrenoverad 3:a med soligt balkongläge!

Inom kort välkomnas ni till denna rymliga och välrenoverade 3:a med egen ingång. Bostaden är ljus och fräsch och erbjuder bland annat en rymlig balkong i soligt läge! Bostaden får ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier i en välplanerad planlösning med lättmöblerade rum och modern interiör.

Genom den egna ingången nås den ljusa och rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter och även en separat frysbox! Redan här får man känslan av en fräsch och väl omhändertagen bostad. En trappa upp nås den förlängda hallen som tar er vidare till resten av bostaden. Här finns bland annat ett rymligt kök med gott om sittplatser. Köket är utrustat med ugn med spishäll, fläkt, inbyggd diskmaskin samt fullstor kyl och frys i rostfritt stål! Samtliga vitvaror är uppdaterade inom dom senaste 5 åren.
Vidare in i lägenheten nås det väl tilltagna och lättmöblerade vardagsrummet med mörkt ekparkettgolv och med utgång till den soliga balkongen! Bostaden erbjuder två stycken sovrum i bra storlekar, båda utrustade med skjutdörrsgarderober, även här ligger ekparkettgolv! Badrummet har vitkaklade väggar och utrustat med bland annat badkar och praktisk kombimaskin!

Välkommen att trivas i denna populära bostadsrättsförening som kännetecknas för sin varierade byggelse med låg- och höghus invid stora, öppna och bilfria gårdar.
Till bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen hör bland annat flera tvättstugor, ett övernattningsrum, en föreningslokal mm. Intill föreningens hus finns flertalet välskötta lekplatser och gröna gårdar som öppnar upp för lek och rekreation. Sommartid förskönas gårdarna med utemöbler och trivsam grillmöjlighet.

Här bor ni nära fina och stora naturområden med härliga promenad- och motionsspår. Till Gottsunda centrum med ett brett utbud av butiker, affärer och restauranger är det bekvämt gång- och cykelavstånd. Intill finns även badhus, bibliotek, kulturhus mm. Härifrån är det även bekvämt avstånd till Gottsundagipen, Skarholmen, Lyssnarängens badplats samt Vårdsätrabadet. Bra och täta busskommunikationer finns till och från city.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 604 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 & 2 (Hiss finns)
Såld
2023-01-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Cellovägen såldes av oss 2023-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Cellovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.